The Sing Along Musical komt naar Leiden

Grease, Westside Story, Jesus Christ Superstar en Hair. Het zijn zulke beroemde musicals dat iedereen de tophits daaruit kan meezingen. En dat kan aanstaande vrijdag in de Stadsgehoorzaal bij Sing Along Musical. Deze unieke theatershow brengt alle toppers uit beroemde musicals. De bekende musicalsterren Evelyn Kallansee (Evita, Joe, Tsjechov en Home) en Robbert Besselaar (Les Misérables, Oliver, Chicago, Elisabeth) zullen het publiek enthousiasmeren. Dit doen zij met de vocale ondersteuning van het Leidse musicalensemble 4Rent en de begeleiding door de Sing Along Sunshine Superband onder leiding van Arthur Postma.

Op 26 maart draait het allemaal om het publiek zelf. Dat zijn de echte solisten van de avond. Iedereen die van musical houdt en nu ook wel eens zelf alle bekende musicalhits wil meezingen, is van harte welkom. Het is dé kans om samen met andere zingende zielsverwanten te genieten van al het moois dat Musical te bieden heeft. Musical-liefhebbers zijn van harte welkom op een heerlijk meezingavondje. Zij ontvangen bij binnenkomst een programmaboekje en kunnen alle teksten meezingen vanaf het videoscherm.

Reserveren kan via www.stadsgehoorzaalleiden.nl of 071-5131704.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline