Bejaarde vrouw van fietstas beroofd

Een 78-jarige vrouw uit Leiden is dinsdag rond 13.30 uur door een nog onbekende man van haar fietstas beroofd. Dat gebeurde in de Raamsteeg. In de tas zaten een portemonnee en pasjes. De vrouw fietste over de Raamsteeg toen er plotseling aan haar fiets werd getrokken. De vrouw kwam daardoor ten val. Toen zij opkeek, zag zij een man in donkere kleding met haar fietstas wegfietsen in de richting van de Jacobsgracht. De politie stelt een onderzoek in.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline