Groen licht voor Bedrijventerrein Oostvlietpolder

1

Met enkele aanpassingen is een meerderheid van de Leidse gemeenteraad dinsdagavond akkoord gegaan met de ontwikkeling van een bedrijventerrein in de Oostvlietpolder. De collegepartijen D66, GroenLinks, PvdA en de VVD stemden voor. Alleen GroenLinks-raadslid Yvonne van Delft nam een afwijkend standpunt in.

Zij ziet liever bebouwing in de Cronesteyn- dan in de Oostvlietpolder en stemde dus tegen het plan. Van de oppositiepartijen stemde alleen CDA-raadslid Linda Lieverse voor het collegeplan. De rest van de CDA-fractie bleef achter het eigen alternatieve plan staan. Dat werd verder door niemand gesteund.

Delen

1 reactie

  1. Jan-Jaap de Haan, CDA op

    Voor de goede orde: ook het CDA-raadslid Lieverse steunde het alternatieve plan voor de inrichting van de Oostvlietpolder. De gehele fractie stond dus achter dit alternatief, dat gebaseerd was op de inbreng van verschillende insprekers, waaronder bewoners en natuurorganisaties.

    Jan-Jaap de Haan, CDA-fractie

     

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline