Gemeente gaat overeenkomst aan met sporthal RRC

Wethouder Ruud Hessing van Sport en Linda Schepman, directeur dienst Cultuur en Educatie, ondertekenen donderdag om 12.00u namens de gemeente Leiden twee contracten met betrekking tot de sporthal van het Rijnlands Revalidatie Centrum (RRC). Het gaat daarbij om de notariële akte, waarin de herziening van de erfpachtbepalingen geregeld wordt en de huurovereenkomst voor de sporthal van het RRC.

De gemeente Leiden heeft ruim 1,5 miljoen euro bijgedragen aan de bouw en realisatie van het zwembad en de sporthal van het Rijnlands Revalidatie Centrum. Het Sportbedrijf Leiden, onderdeel van de gemeentelijke dienst Cultuur en Educatie, krijgt door het afsluiten van de huurovereenkomst voor een periode van tien jaar de sporthal gedurende 1350 uur per jaar ter beschikking. Sportverenigingen in de stad kunnen de hal van het Sportbedrijf huren. De bijstelling van de erfpachtovereenkomst is juridisch-technisch van aard. Het gaat om het opnemen van financiële zekerheden in geval van voortijdige wijziging van de bestemming van het perceel.

Het Sportbedrijf Leiden heeft de beschikking over de sporthal van maandag tot en met vrijdag van 18.00 uur tot 23.00 uur en op zaterdag en zondag van 9.00 tot 18.00 uur. De hal is 44 bij 24 meter groot en is daarmee geschikt voor alle zaalsporten. Daarnaast is de zaal ook zeer geschikt voor mindervalide sporters. Verenigingen die de sporthal aan de Wassenaarseweg in Leiden willen huren, kunnen contact opnemen met Marja van Tilburg van het Sportbedrijf Leiden, tel. 071 – 5 16 38 03.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline