Schoonmaakactie en sinterklaasfeest in de ‘Vijfhoven’

Aanstaande zaterdag wordt er in de wijk Vijfhoven (Boshof, Duinhof, Meerhof, Akkerhof en Weidehof) een schoonmaakactie gehouden. Naast deze actie worden er in het kader van het Fonds Wijkinitiatieven overal in de wijk bloembollen geplant. In het kader van TOS (Thuis op Straat) worden er nestkastjes opgehangen voor de volels. Na afloop is er een sinterklaasfeest voor alle kinderen die hebben meegeholpen. De actie begint om 12.30 uur.

Alle kinderen die meehelpen met het schoonmaken of het bollen planten worden uitgenodigd voor een sinterklaasfeest dat plaatsvindt in het Vijfhovenhuis aan de Hoflaan. Naast het sinterklaasfeest voor kinderen is er een feestelijke middag georganiseerd voor alle bewoners van de Vijfhoven. Er staat een partytent waar wat gedronken kan worden. Een dweilorkest zorgt voor de muzikale omlijsting. De dag duurt tot ongeveer 15.30 uur. De activiteiten zijn georganiseerd door het buurtcomité Zuidhoven, LWO (Leidse Welzijns Organisatie), TOS en wijkbeheer stadsdeel Zuid van de gemeente Leiden georganiseerd.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline