Sinterklaas zoekt vrijwilligers

1

Enkele weken geleden werd bekend dat Sinterklaas dit jaar in Leiden logeert. Na de intocht op 22 november en de inmiddels traditionele happening op het Stadhuisplein zal de Bisschop een pand in het centrum van Leiden gaan bewonen. Sinterklaas is nog op zoek naar vrijwilligers die willen helpen de Leidse kinderen een onvergetelijk Sinterklaasfeest te bezorgen.

 

De vrijwilligers zijn nodig op de dagen dat het ‘Huis van Sinterklaas’ open is; van 23 november tot 5 december. Van hen wordt gevraagd ervoor te zorgen dat de Sint en Pieten zich alleen bezig hoeven te houden met het vermaken van de kinderen die op bezoek komen. Om in het huis te komen helpen moet je wel 16 jaar oud zijn en het leuk vinden om met kinderen te werken. In het huis krijgen de vrijwilligers echte ‘Sinterklaas werkkleding’ en na afloop een klein cadeautje.

Als mensen meer informatie willen kunnen zij mailen met Sinterklaas: huisvansinterklaas@lycos.com, kijken op //www.huisvansinterklaas.nl/ of een kaartje sturen aan:

Centrummanagement Leiden
t.a.v. Aram Raken
Aalmarkt 22
2311 ED Leiden

Delen

1 reactie

  1. hoi ik ben johnny ik sprak met aram raken via de computer ik wou helpen

    als zwarte piet ik had laatst een bericht achtergelaten

    en hij zei dat ik meemocht helpen en dat ik nog van hem zou horen maar ik heb al een hele tijd niks van hem gehoord dus zouden jullie met hem kunnen spreken en dat hij wat terug stuurd

    ik verwacht zo snel mogelijk bericht terug het liefst vandaag nog

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline