Congres Jonge Democraten in Leiden

2

De Jonge Democraten (JD), de politieke jongerenorganisatie van D66, organiseren komend weekend hun 42ste landelijke congres in Leiden. Het is voor het eerst in de geschiedenis van de JD dat het congres in de sleutelstad wordt georganiseerd, en wel in het Antonius Zalencentrum.

Op het congres zal worden gesproken over de politieke standpunten van de Jonge Democraten, zijn er verkiezingen voor het landelijk bestuur en zijn er debatten over de Europese Conventie. Op beide dagen worden de JD’ers vergezeld door enkele bekende politici, zoals Alexander Pechtold (voorzitter D66 landelijk, burgemeester van Wageningen en voormalig wethouder in Leiden), Thom de Graaf (Minister van Bestuurlijke Vernieuwing, voormalig Fractievoorzitter van D66 in de Tweede Kamer en ook voormalig raadslid in Leiden) en Medy van der Laan (Staatssecretaris van Cultuur en Media).

Delen

2 reacties

  1. Ik weet niet of dit bericht van de Jonge Democraten komt of van de Sleutelstadredactie, maar Tom de Graaf is sinds mei 2003 minister van Bestuurlijke vernieuwing en Koninkrijksrelaties en zelf vice-premier in de tweede Balkenellende kabinet. Dus iets anders dan in het bericht staat vermeld. Het lijkt me niet onverstandig om de poltitieke ontwikkelingen bij te houden. Paul Day

  2. Sorry voor de typfoutjes in m’n eerste bericht. Het is Thom (en niet TOM) en ‘het’ kabinet (en geen ‘de’). Ho ho, dat geldt niet voor ‘Balkenellende’. Paul Day

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline