Verwarring rond intocht Sint

5

Wanneer is de Sint waar in Leiden? Rond die vraag is de nodige verwarring ontstaan nu Centrummanagement Leiden heeft aangekondigd dat Sint Nicolaas dit jaar in Leiden logeert en wel in een woning op een nog geheime locatie in Leiden. Centrummanager Robert Strijk maakt op 22 november bekend waar de Sint zich heeft gevestigd. Die dag kunnen kinderen uit Leiden ook de hele dag bij de Sint op huisbezoek, zo liet Strijk twee weken geleden weten.

Dat alles is Monique Lasschuyt in het verkeerde keelgat geschoten. Al jaren organiseert zij de Leidse intocht van Sint Nicolaas. En die is, inderdaad, op 22 november.

Lasschuyt hoopt dat het Centrummanagement alsnog met haar gaat samenwerken om zo de verwarring voor de kinderen op te lossen. “Ik heb ze zelfs aangeboden om bij de intocht kleurplaten te laten uitdelen aan de kindertjes. Die zouden ze dan in het huis van de Sint kunnen inleveren. Ik wil heel graag samenwerken met het Centrummanagement, maar ik hoor maar niks,” aldus een boze Monique Lasschuyt die inmiddels met de Sint heeft afgesproken dat hij gewoon met de boot naar Leiden komt. Op 22 november dus, om 12.00 uur bij de Beestenmarkt.

Delen

5 reacties

  1. Leidenaartje op

    wat een onzinnige advertentie vind ik dit maar ja ze moeten die pagina toch vol krijgen he

  2. Jeetje, het sinterklaas gebeuren komt ook steeds eerder.Letters liggen in de winkel, pepernoten zijn er al volop en tegende tijd dat het echt 5 dec. is, zijn de taai taai echt taai taai.Ze maken de kinderen helemaal gek hiermee.

    Niet te vergeten dat er al de nodige kerstkaarten in de winkels liggen nog even en de paaseiren liggen al in december in de winkels.

    Ik ga toch ook niet eerst oud en nieuwe vieren en dan mijn verjaardag? (ben nl in december nog jarig ook)

  3. Het is jammer dat de personen die voorgaande jaren volledig misplaatst worden neergezet door een extern bureau.

    Niemand doet navraag naar hoe het voorgaande jaren is geregeld, men doet maar wat. Dat heet dus MIS-Communicatie.

    Dat heet gewoon gepasseerd worden en niet nadenken wie er pijn mee word gedaan.

    Daarnaast zijn de vorige reacties over”bestaat hij nog”misplaatst, want er worden zoveel kinderen een plezier mee gedaan.

    Op Mister ASS zijn manier gezegd: GELUL!! Praat met elkaar , wie weet komen de organisaties er samen wel uit!

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline