Haringveiling brengt 3.800 euro op

1

Afgelopen dinsdag vond bij het Leidse Koetshuis de Burcht voor de tweede keer de haringveiling van het 3 Oktobergilde plaats. Wethouder Alexander Pechtold veilde drie vaatjes nieuwe haring die door enkele ondernemers beschikbaar waren gesteld. De opbrengst ging naar Hospice Issoria en het Minikoraal. De opbrengst van het laatste vaatje besteedt het 3 Oktobergilde aan een eigen Vaandel.

Het eerste vaatje ging voor 1350 euro van de hand. Berk Accountants en Belastingadviseurs bood daarmee namelijk het meeste. Het geld is voor Hospice Issoria. Accountantskantoor Hemmes, Van Baal, Van den Berg & Karremans werd voor 1250 euro eigenaar van vaatje twee. Het derde en laatste vaatje haring kwam voor 1200 euro in de gezamenlijke handen van Accountantskantoor Bunnig, Autobedrijf Geenjaar en Randstad Elektrotechniek.

Delen

1 reactie

  1. W.van Harteveld op

    Namens de vrienden van stichting Hospice Issoria zijn wij zeer dankbaar voor het iniatief van het 3 Octobergilde.Het Hospice kan deze gift goed gebruiken. namens de stichting Wim van Harteveld Lagewaard 6 2396 AT Koudekerk a/d Rijn.071-3416374

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline