SP: "Meer ambulances, beter openbaar vervoer"

De SP voert in de aanloop naar de statenverkiezingen campagne voor meer ambulanceposten en ambulances, tegen de aanleg van een bedrijventerrein in de Oostvlietpolder en voor de sluiting van vliegveld Valkenburg. “Vliegveld Valkenburg moet voor de Leidse regio als woningbouwlocatie bestemd worden. De Grote Polder in Zoeterwoude moet onbebouwd blijven,” stelt SP-fractievoorzitter Gerard Harmes.

Wat de SP betreft moet er beter worden gekeken naar de noodzaak van aanleg en meer worden ingezet op regionale samenwerking bij de ontwikkeling van toekomstige bedrijventerreinen, zeker nu het economisch slechter gaat en er een enorm aanbod is van beschikbare bedrijfsruimte.”

Ook neemt de partij stelling tegen wat zij noemt ‘de Groene Hartaanval’ en de bouw van luxe landgoederen in de Duinstreek en spreekt de SP zich uit tegen aanleg van de Tweede Maasvlakte en een A4 door Midden Delfland en wil de partij meer en beter openbaar vervoer.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline