Senatoren- en burgemeestersdebat in De Grote Beer

1

Woensdagavond organiseert JEP (Jongeren en Politiek) een debat tussen (kandidaat)senator Sam Pormes (GroenLinks) en de senatoren Erik Jurgens (PvdA), Ankie Broekers (VVD) en Jacob Kohnstam (D66). Namens de SP komt de Leidse senator Driek van Vught en het CDA wordt vertegenwoordigd door het in Leiden niet geheel onbekende Eerste Kamerlid Wolter Lemstra. Later op de avond debatteren ook de beide burgemeester-kandidaten Harry Groen en Henri Lenferink met elkaar.

Het debat wordt gehouden in Café De Grote Beer aan de Rembrandtstraat. Aanvang: 20.00 uur.

Delen

1 reactie

  1. Roeland van Wely op

    Het CDA stuurt Wolter Lemstra en de SP Driek van Vught! Kan je het artikel hierop wijzigen? Met groet, Roeland.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline