Harry Groen op inspraakavond Oostvlietpolder

Vanavond zal burgemeesterskandidaat Harry Groen aanwezig zijn op de inspraakavond over de Oostvlietpolder. Tijdens deze inspraakavond wordt een voorontwerp bestemmingplan Oostvlietpolder besproken met omwonenden en betrokkenen.

Harry Groen zal zich kort presenteren en luisteren naar de discussies. De bijeenkomst vindt plaats in de kerk van de Heilige Antonius van Padua aan de Boshuizerlaan 11 in Leiden en begint om 20.00 uur.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline