Radio-interview met burgemeesterskandidaten

2

Vrijdagavond zijn de twee burgemeesterskandidaten, Harry Groen en Henri Lenferink, van 19.00 uur tot 19.30 uur in een live-interview te beluisteren in het Holland Centraal-programma ‘Rondom de Raad’. In de rechtstreekse uitzending praat Chris de Waard met de twee kandidaten over hun achtergrond, hun ambities en de campagne.

Rondom de Raad is het wekelijkse politieke interview en discussieprogramma van Holland Centraal. De uitzendingen van de lokale omroep zijn te beluisteren via de kabel op 88.1, in de ether op 105.7 FM en via het tv-kanaal van de Holland Centraal TV-Krant (de kabelkrant).

Delen

2 reacties

  1. Roeland van Wely op

    Wel ik heb beide kandidaten uitgenodigd om tijdens de campagne het Flanorpad (http://www.flanorpad.tk) te bezoeken. Ik ben benieuwd of beide heren bereidt zijn zich tussen de studerende inwoners van deze stad te begeven. Natuurlijk kan Henri Lenferink ook bij ons overnachten!

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline