Gouden Speld voor Claas “Reveilll-je” Griffioen

1

De “Vrienden van de Reveilll-je” houden er na 15 jaar mee op. Onder de bezielende leiding van Claas Griffioen is het eerste onderdeel van de traditionele viering van Leidens Ontzet op 3 oktober gedurende 15 jaar nieuw leven ingeblazen. “De Reveille is weer springlevend en daarmee is een authentiek onderdeel van de 3 oktoberfeesten bewaard gebleven”, aldus de gemeente in haar afweging.

Claas Griffioen heeft daar een zeer belangrijk aandeel in gehad. Burgemeester en Wethouders hebben besloten hun erkentelijkheid daarvoor tot uitdrukking te brengen door hem de Gouden Speld van de gemeente toe te kennen. De uitreiking vindt plaats door burgemeester Lemstra, direct aansluitend aan de Reveille op het stadhuisplein.

Delen

1 reactie

  1. Claas Griffioen op

    Beter laat dan nooit. Mijn complimenten voor de Sleutelstad voor de aandacht. Ik heb dit zeer gewaardeerd!! mvg Claas

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline