Informatie RijnGouweLijn op internet

Dinsdag ‘openen’ D66-wethouder Pechtold (verkeer) en Jan Laurier (voorzitter commissie Economie en Verkeer) de vernieuwde website van de RijnGouweLijn. Aan de site is een specifiek Leids gedeelte toegevoegd. De vragen van de bewoners van de Lammenschansweg en omgeving en de antwoorden van de gemeente zijn daar terug te vinden.

Gelijk met de nieuwe website wordt ook een uitgebreide leeshoek in het informatiecentrum van de RijnGouweLijn aan het Stationsplein geopend. De website over de RijnGouweLijn is te bereiken via www.rijngouwelijn.nl.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline