Inschrijving Haring en Wittebrood

In de Waag konden Leidenaren zich vandaag inschrijven voor een portie Haring en Wittebrood. Op 3 oktober kan de hongerende bevolking opnieuw aanschuiven om de Leidse lekkernij gratis af te halen.

Voor de Waag vormde zich eind van de middag lange rijen. De inschrijving is voor veel mensen al een beetje het begin voor het feest der feesten. Volgende week woensdag is de volgende 3-oktoberactiviteit. Om 19.30 uur begint de repetitie voor de koraalmuziek in het oefenlokaal van Concordia aan de Langegracht 59/61. Iederee is welkom om mee te doen aan deze oefening in het zingen van Oud-Hollandsche liederen als ‘In naam van Oranje, doe open de poort’ en ‘Bij de blanke top der duinen’. Vrijdagmiddag om 13.30 uur volgt het Minikoraal voor basisscholieren in het Van der Werfpark.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline