Experimenteel theater bij Meelfabriek

De komende week wordt op het terrein van de Meelfabriek het theaterexperiment Black Boxes TWO gehouden. In de voorstelling komen verschillende disciplines samen, gebracht door zowel professionele als amateurspelers, videomakers en andere medewerkers uit de regio. De try-outs zijn op 8 en 9 september. De voorstellingen beginnen dagelijks om 20.00 uur. Het publiek moet verzamelen bij de Zijlpoort en wordt dan per boot naar de Meelfabriek gevaren. De muziek bij de theatervoorstelling wordt verzorgd door Radio Holland Centraal (105.7 FM/kabel 88.1).

“Onze visie op de toekomst van de Meelfabriek en de stad Leiden vormt het onderwerp van de voorstelling, waarin door zijn visuele karakter, ruimte wordt gelaten voor associatie en eigen interpretatie. Het anders naar dingen kijken is een belangrijk gegeven in deze voorstelling. Onze blik wordt constant bepaald en gestuurd door kaders, in letterlijke zin of door een context. Door in deze trioloog de zwarte doos, de theaterruimte, uit het theater weg te nemen en in een andere context te plaatsen ontstaat een andere manier van kijken en beleven. Bovendien gaat het zwart juist een rol spelen door ermee zichtbaar te maken wat anders verborgen blijft; de fantasie, de droomwereld en de illusie”. Aldus de theatermakers. Telefonisch reserveren: Fields of Wonder: 071 5415566. Kaartverkoopadressen: VVV Holland Rijnland, Stationsweg 2d / Barning Muziek Totaal, Stationsweg 11-17 / De Poort van Leyden, Haven 100.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline