Zondagwandeling in de Leidse Hortus

Hortusrondleider Bram van Vliet is op een onbewoond eiland aangespoeld. Hij heeft onderdak nodig en iets te eten. Wat gaat hij doen? Welke planten gaat hij gebruiken om te overleven tot er hulp komt? Het begint vreselijk te regenen en nergens een schuilplek te zien. Hoe bouwt hij een hut? Welke bladeren gebruikt hij? Tijdens het werk schaaft hij zijn handen? Is er ook een EHBO-doos in de buurt? Nee! Wat nu? Dan maar op zoek naar bloedstelpende vezels van een tropische varen. Een knagende honger overvalt Bram. Kan hij die bessen nu wel of niet eten? Bananen, die zijn altijd wel lekker. Waarom zit deze ene dan helemaal vol met zwarte pitten? Uitdagingen en problemen aan alle kanten. Ga mee op ontdekkingsreis tijdens de zondagwandeling en laat je door Bram ontvoeren naar tropische oorden!

Op een onbewoond eiland… Waar Hortus botanicus Leiden Rapenburg 73 Leiden Wanneer zondag 10 maart 2002 Aanvang 12.00 uur bij de hoofdingang van de Hortus Duur ongeveer een uur Kosten € 5,- pp (entree, begeleiding, koffie en thee) Adres Hortus botanicus – Rapenburg 73 Leiden Info 071 – 527 7249 / www.hortusleiden.nl

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline