Internationale Vrouwendag in het Volkshuis

`Vrouwen In Beweging` is het thema van de Internationale Vrouwendag aanstaande vrijdag. Dit jaar wordt Vrouwendag voor de twintigste keer gevierd in Het Leidse Volkshuis. Op het programma onder meer buikdansles, Tai Chi en een politiek debat.

De activiteiten in het kader van de Internationale Vrouwendag beginnen vrijdag 8 maart om 17.00 uur in het Volkshuis met muziek en een interculturele markt. Vanaf 18.15 uur staat de maaltijd klaar. Wethouder Hans Buijing reikt om 19.30 uur de Pieternel Rolprijs, de emancipatieprijs van de gemeente, uit. Aansluitend vindt een politiek debat voor en door vrouwen plaats onder leiding van journaliste Mieke Spaans. Alle politieke partijen zijn hierbij vertegenwoordigd. Workshops Tai Chi Tegelijkertijd is het mogelijk om elders in het gebouw workshops Tai Chi, Koerdische dans en buikdansen te volgen, of een bezoek te brengen aan de beautysalon en muziek- en dansvoorstellingen. De avond wordt afgesloten met een optreden van de band Kara Dara, die swingende Afrikaanse en Cubaanse muziek ten gehore brengt. Vrouwendag in het Volkshuis is georganiseerd door de Koerdische vereniging, de Leidse Welzijnsorganisatie, GroenLinks, PvdA, COA-Leiden en de Nederlandse Vereniging van Huisvrouwen. Toegang voor deze avond is € 3,- exclusief maaltijd; deze kost € 5,-. Voor meer informatie en inschrijvingen: Het Leidse Volkshuis, Apothekersdijk 33a (071-5149180).

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline