Inbrekers slaan paar keer toe

Afgelopen vrijdag werd bij twee flatwoningen in de Moddermanstraat ontdekt dat deze door inbrekers bezocht waren. Bij de ene woning is het bij een poging tot inbraak gebleven; de voordeur werd beschadigd. Bij de andere woning is de voordeur geforceerd en is men in de woning geweest. Onbekend is wat is meegenomen.

Ook op de Van Limburg Stirumstraat werd ingebroken op vrijdagmiddag 1 maart. Hierbij werd vermoedelijk ‘gehengeld om binnen te komen. Uit de woning zijn sieraden en jassen meegenomen. Op de Corantijnstraat werd vrijdagmiddag 1 maart ingebroken door een deur te vernielen. Uit de woning zijn sieraden, geld en twee telefoons meegenomen. Zaterdagavond 2 maart is ingebroken in een woning aan de Oude Rijn. Men is vermoedelijk binnengekomen door te ‘flipperen’. De bewoners waren niet thuis op het moment van de inbraak. Een laptop en een mobiele telefoon werden meegenomen.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline