Drie dronken bestuurders betrapt

Agenten zagen in de nacht van zaterdag op zondag rond 02.00 uur een auto met ongeveer 80 km/uur aan de linkerkant van de Plesmanlaan rijden. Hierop is de bestuurder, een 28-jarige Oegstgeestenaar, aangehouden. De eerste ademtest gaf aan dat hij gedronken had. Hierop is hij overgebracht naar het politiebureau waar de ademanalyse op 320 ug/l uitkwam. Hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van 2 uur.

Een 39-jarige Portugees reed zaterdagnacht 2 maart met ongeveer 15 km/uur op de Breestraat. Hij is op de Prinsessekade staande gehouden. De ademanalyse op het politiebureau wees 560 ug/l uit. Hij kreeg een transactie van 495 euro. Een 21-jarige Leidenaar is zondagnacht 3 maart rond 02.0 uur ter controle staande gehouden op de Haagweg. Op het politiebureau wees de ademanalyse 310 ug/l uit. Hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van 2 uur.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline