Rijverbod van negen uur voor dronken bromfietser

Een 26-jarige Leidenaar is vrijdagnacht 1 maart aangehouden wegens rijden onder invloed. Hij wilde vlak voor het Centraal Station rechtsaf slaan en reed hierbij bijna tegen een hek aan.

De politie zag dit gebeuren en hield de man staande. Op het politiebureau wees de ademanalyse 775 ug/l uit, terwijl 220 ug/l de limiet is in het verkeer. Zijn rijbewijs is ingenomen, hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van 9 uur.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline